Kennis en Professionaliteit

Wanneer u denkt aan Leendert van den Born, dan denkt u aan kennis en professionaliteit. Een familiebedrijf met passie voor auto’s dat al meer dan 55 jaar binnen deze branche actief is. Wij werken samen met het succesvolle concept “vakgarage”. De afgelopen jaren is Leendert van den Born dealer geweest van de merken Nissan en Kia.

Iedere medewerker werkt hier met veel plezier, passie en de nodige humor. Eerlijkheid en persoonlijk advies staat bij ons centraal en in alle showroom vindt u Brabantse gastvrijheid. Voor ons staat de klant altijd op nummer één. Wij doen er alles aan om u zich op uw gemak te laten voelen. Of u nu een van onze showrooms bezoekt of wacht tijdens de onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto, de koffie staat altijd klaar.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen, accessoires, vervangend vervoer, verzekeringen, financieringen en private lease. Wij helpen u graag om de beste keuze te maken, zodat u met een goed gevoel onze showroom verlaat. Daarom bieden wij u service op maat, waarbij wij kijken naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Mede door onze jarenlange ervaring in de autobranche voorzien we u van het beste advies. Door ons grote assortiment zit er gegarandeerd een auto tussen die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of gaat u liever voor een occasion? Bij Leendert van den Born bent u aan het juiste adres. U vind ons al 40 jaar aan het Spinveld 37 in Breda.

Spinveld 37
4815 HR Breda
076-5223166
info@leendertvdborn.nl

Openingstijden

Hier kunt u ons vinden!

Impressie van Leendert van den Born