Vacatures

Onze vacatures:

‘Kan ik u helpen?’

Leendert van den Born Autogroep zoekt per direct een gastvrije serviceadviseur die blij wordt van tevreden klanten.

Alles draait bij Leendert van den Born Autogroep om onze klanten. Als gastvrije serviceadviseur ben jij onze schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten met vragen. No stress. Of het nu gaat om werkorders, planning, uitgevoerde werkzaamheden, facturatie of schade… jij zorgt dat onze klant tevreden is en blijft.

Functie eisen

Je hebt ervaring als serviceadviseur. Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over een commerciële instelling. Je vindt het leuk om veel contact te hebben met klanten, je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je bent fulltime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving, in Tilburg, waarin jouw ontwikkeling voorop staat. Vanuit de importeurs van onze automerken worden cursussen aangeboden, waar jij gebruik van gaat maken. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over de Leendert van den Born Autogroep

Denk je aan de Leendert van den Born Autogroep, dan denk je aan kennis en professionaliteit. Een familiebedrijf met passie voor auto’s dat al meer dan vijftig jaar actief is binnen onze branche. Wij werken samen met succesvolle automerken als Nissan en Kia. Daar zijn wij trots op. We hebben vestigingen in Tilburg, Breda, Oosterhout, Waalwijk en Roosendaal.

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verkoopadviseur Leendert van den Born Autogroep in Oosterhout

Functie omschrijving Verkoopadviseur Kia en Nissan

Als Verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte wagens inclusief bijhorende opties en accessoires. Je bent een echte relatiebeheerder en je biedt alle diensten en mogelijkheden aan welke door ons geleverd worden. Je bent in staat om op een enthousiaste, persoonlijke manier contact met je klanten te maken en ze duurzaam te binden.

Tot jouw uiteindelijke taken zullen behoren:

 •  Acquisitie en relatiebeheer
 •  Het opstellen en opvolgen van offertes
 •  Afleveringen
 •  Omzetgroei
 •  Groei van de klantenkring
 •  Uitbreiden relatiekring en netwerken

Functie eisen

Om succesvol te zijn beschik je naast relevante ervaring als Verkoopadviseur / Verkoper, over een gezonde dosis commerciële drive en bent een echte relatiebeheerder. Daarnaast weet je waarover je praat, je kan je in de klant verplaatsen maar verliest daarbij niet de zakelijke doelstellingen uit het oog en je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving, in Oosterhout, waarin jouw ontwikkeling voorop staat. Vanuit de importeurs van onze automerken worden cursussen aangeboden, waar jij gebruik van gaat maken. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over de Leendert van den Born Autogroep

Denk je aan de Leendert van den Born Autogroep, dan denk je aan kennis en professionaliteit. Een familiebedrijf met passie voor auto’s dat al meer dan vijftig jaar actief is binnen onze branche. Wij werken samen met succesvolle automerken als Nissan en Kia. Daar zijn wij trots op. We hebben vestigingen in Tilburg, Breda, Oosterhout, en Waalwijk.

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct bij Marianne Tromp, HR & Finance Manager Leendert van den Born Autogroep: marianne.tromp@leendertvdborn.nl

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeOver onsVacatures