Al meer dan 50 jaar ervaring in de Automotive
Leendert van den Born Autogroep

Over ons

Wanneer u denkt aan Leendert van den Born, dan denkt u aan kennis en professionaliteit. Een familiebedrijf met passie voor auto’s dat al meer dan 50 jaar binnen deze branche actief is. Wij werken samen met succesvolle automerken als Nissan en Kia en daar zijn wij trots op.

Brabantse gastvrijheid

Iedere medewerker werkt hier met veel plezier, passie en de nodige humor. Eerlijkheid en persoonlijk advies staat bij ons centraal en in alle showrooms vindt u Brabantse gastvrijheid. Voor ons staat de klant altijd op nummer één. Wij doen er alles aan om u zich op uw gemak te laten voelen. Of u nu een van onze showrooms bezoekt of wacht tijdens de onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto, de koffie staat altijd klaar.

Meer weten?

 

 

Het verhaal van ons autobedrijf in West-Brabant

Wij zijn ons autobedrijf in West-Brabant begonnen in 1967 aan de Allerheiligenweg in Breda. Als exploitant van een FINA tankstation werd hier voornamelijk service en onderhoud gepleegd aan auto’s van alle merken. Na 3 jaar zijn wij naar de Teteringsedijk verhuisd. Hier zijn wij ons vooral gaan richten op alles waar op dat moment vraag naar was.

In 1975 besloten we een einde te maken aan het universele dealerschap en te gaan focussen op het automerk Subaru. Hierdoor ontstond het autobedrijf Leendert van den Born. Een goede zet voor het autobedrijf en voor Subaru. In de eerste 3 jaar werd er in onze vestiging in Breda maar liefst 30% van de totale afzet, van dit automerk in Nederland, gerealiseerd.

Meer weten?
HomeOver ons