Autoservice

Vind Nissan autoservice op maat

Het is onze missie om u optimaal in al uw wensen en behoeften te voorzien. Wij bieden u dan ook graag deskundig advies aan. Wij zijn een Brabants bedrijf en laten dit graag in onze services aan u zien. Ook na aanschaf van de voor u perfecte auto, bieden wij u zorgvuldige nazorg in de vorm van service en onderhoud. Dit alles gebeurt op een persoonlijke manier.

Professionaliteit staat voorop

Of het nu gaat om uw eerste aankoop, onderhoud of service óf een herhaalaankoop, wij bieden u altijd advies op maat. Daarnaast ontwikkelen wij mee met de nieuwste technieken, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de autobranche. Op deze manier kunnen wij u nog waardevoller advies bieden en rijdt u met een geruststellend gevoel de toekomst tegemoet.

Rijdt u al een Nissan?

Bent u op zoek naar een Nissan die bij u past? Dan bent u bij Leendert van der Born aan het juiste adres. Wij helpen u graag om voor u het beste model te kiezen, waarbij u profiteert van heel veel voordeel op de aanschafprijs. U heeft bij Leendert van den Born een ruime keuze in diverse modellen. Naast de keuze in een benzine of diesel auto, kunt u ook kiezen voor een ultrazuinige en volledig elektrische Nissan. Zo is de Nissan LEAF in 2018 de meest verkochte elektrische auto, wereldwijd. Ziet u uzelf al rondrijden in de nieuwe LEAF of kiest u liever voor een MICRA, JUKE, PULSAR, QASHQAI, X-Trail of bedrijfswagen?

Wij leveren diverse modellen direct uit voorraad waardoor het voor u nog leuker wordt om een nieuwe auto aan te schaffen.

Wilt u liever eerst rondkijken of een proefrit maken? Bezoek dan onze vestiging in Breda of plan hieronder uw afspraak in. En ontdek de nieuwste Nissan meteen!

Plan nu uw werkplaatsafspraak
HomeNissanAutoservice