Jouw elektrische auto kan festivals verduurzamen! 19 augustus 2019

AirQon is een veelbelovend duurzaam project geïnitieerd door Gemeente Breda. Het project wil dieselaggregaten, die gebruikt worden op evenementen voor stroomvoorziening, vervangen door duurzame stroom van elektrische auto’s, het liefst van bezoekers. Op die manier wil AirQon de CO2-uitstoot terugdringen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de festivalbezoekers en omwonenden. Nissan – en Kia dealer Leendert van den Born Breda neemt deel aan het project AirQon

Community

Om dit te kunnen bereiken, wordt er een community gebouwd van festivalorganisatoren en elektrische rijders die elkaar kunnen helpen. Via een platform kunnen ze met elkaar in contact komen. Zo kan een festivalorganisator een oproep doen en krijg jij met je elektrische auto leuke voordelen, bijvoorbeeld in ruil krijg je een gratis toegangsticket, consumpties of een andere vergoeding.

Panel
Om dit idee te testen, starten we met een panel. Met een groepje van zo’n 10 tot 12 personen gaan we in gesprek over wanneer jij je elektrische auto ter beschikking zou stellen. Wat zijn leuke voordelen en wat moet er geregeld zijn?

Als je deel neemt aan de panel, nodigen we je uit voor een sessie aan het eind van de zomer en sturen we een link naar een online enquête.

Aanmelden

Ben jij eigenaar of gebruik je een elektrische auto en wil je meedenken met ons? Tof! Meld je aan via https://www.airqon.eu/supporter/

HomeNissanNieuwsJouw elektrische auto kan festivals verduurzamen!