Nissan NV250

Nieuwe Nissan NV250

Technologie als Hill Start Assist, cruisecontrol en de achteruitrijcamera helpen u om in alle situaties vol vertrouwen te rijden en parkeren. Of u nu lang onderweg bent of uw leveringen moet doen in smalle straten in de stad, de technologie van Nissan helpt u om de klus te klaren. En met 5 jaar garantie is dit een zakenpartner waar u op kunt vertrouwen, een assistent die altijd voor u klaarstaat wanneer u daar behoefte aan heeft.

De authentieke partner voor uw behoeften

De Nissan NV250 zit boordevol praktische en functionele eigenschappen om te zorgen dat u veilig en verbonden blijft en altijd de controle heeft over de rit.Dankzij het gamma van efficiënte motoren van Nissan lopen uw zaken op rolletjes en niet te zeer in de kosten. Met 5 jaar standaard garantie zit u vol vertrouwen achter het stuur van uw Nissan NV250 zodat uw bedrijf nooit stilstaat.

Met 4,6 m3 laadcapaciteit of ruimte voor drie volwassenen mag u de Nissan NV250 gerust een grote auto noemen, ook al ziet hij er van buiten niet zo uit. Wilt u meer informatie? Bekijk het gewicht, de afmetingen en meer van de Nissan NV250.

Nu voor
€ 15.750,-
Gratis offerte
HomeNissanActiesNissan NV250