Sportieve Cross-Over - 100% Electrisch
Nissan Ariya

Nissan Ariya

De Nieuwe Nissan Ariya

Met vier verschillende uitvoeringen biedt de luxe cross-over precies wat de Nederlandse klant zoekt. De Nissan Ariya is leverbaar vanaf € 50.995 of Operational Lease vanaf € 629.

De nieuwe Nissan Ariya heeft het formaat van een compacte SUV, maar biedt de interieurruimte die normaliter van toepassing is bij een auto uit een hogere klasse. Zowel de veiligheidsuitrusting als de technologische uitrusting behoren tot de beste op de markt. Kortom, de Ariya vormt een nieuw hoofdstuk in de overgang naar elektrisch rijden. De toekomst begint nu!

De elektrische modellen van Nissan hebben vanaf het begin een verkoopsucces beleefd in Nederland. Ons land behoort dan ook tot een van de eerste markten waar de nieuwe Nissan Ariya leverbaar zal zijn.

De Ariya wordt standaard aangedreven door een 160 kW (217 pk) sterke elektromotor, gecombineerd met een 63 kWh-batterij. De opgegeven actieradius van deze versie bedraagt 360 kilometer (WLTP). Vanaf het uitrustingsniveau Evolve is de Nissan Ariya uitgerust met een 87 kWh sterk accupakket, waarmee de actieradius afhankelijk van de uitvoering liefst 500 kilometer bedraagt (WLTP). Het motorvermogen van deze krachtigste versie bedraagt 290 kW (394 pk).

Met vier uitvoeringen is er een Nissan Ariya naar ieders zin verkrijgbaar. De Advance beschikt al over onder meer 19-inch lichtmetalen wielen, een DAB-audiosysteem, verwarmbare stoelen (elektrisch verstelbaar), stuurwiel en voorruit, een 12,3-inch dubbel TFT-scherm voor de bediening van het infotainment (met geïntegreerde spraakbediening, Apple CarPlay en Android Auto). Ook zijn de geavanceerde rijhulpsystemen van Nissan ProPILOT met NaviLink standaard.

Het uitrustingsniveau Evolve is leverbaar vanaf € 55.995 (Operational Lease vanaf € 599) en biedt aanvullend op de Advance onder meer adaptieve koplampen, een BOSE-audiosysteem, geventileerde en elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, een verwarmbare achterbank, een head-up display en ProPILOT Park. Bovendien is de Evolve op technisch vlak voorzien van een 22 kW boordlader, beschikt de elektromotor over 178 kW (242 pk) en bedraagt de actieradius 500 kilometer (WLTP).

Het derde uitrustingsniveau e-4ORCE Evolve kent een vanaf prijs van € 61.995 (Operational Lease vanaf € 649) en beschikt – dankzij twee elektromotoren met een systeemvermogen van 225 kW (306 pk) – standaard over elektrische vierwielaandrijving en een actieradius van 460 kilometer (WLTP). De standaarduitrusting wordt verder uitgebreid met onder meer een elektrisch bedienbaar panorama dak, een elektrisch verstelbare middenconsole en model specifieke instaplijsten en logo’s.

Standaard voorzien van o.a.

  • 19-inch lichtmetalen wielen
  • DAB-audiosysteem
  • verwarmbare stoelen
  • een 12,3-inch dubbel TFT-scherm voor de bediening van het infotainment
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Nissan ProPILOT met NaviLink
Nu voor
€ 50.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 769,- p/mnd
HomeNissanActiesNissan Ariya