Leendert van den Born: IJzersterk 24 december 2017

Autobedrijf Leendert van den Born is al 50 jaar een solide familiebedrijf in de autobranche. Vanuit Breda heeft Leendert van den Born zich uitgebreid naar Tilburg (onder de naam Denissen), Oosterhout en Roosendaal. En sinds 1 oktober zijn ze ook de nieuwe officiële Kia dealer voor Waalwijk.

Leendert van den Born vertegenwoordigt Kia en Nissan. Naast Kia en Nissan biedt het autobedrijf diverse occasions van alle merken aan. Je kunt hier terecht voor reparatie, onderhoud, garantie en zakelijke of private lease.

Complete gamma
De merken Kia en Nissan zijn vanwege de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding al jaren succesvolle spelers in de particuliere markt. Door het complete gamma personenen bedrijfswagens van Kia en Nissan, gecombineerd met de lage gebruikskosten, verschuift dit succes nu ook richting bedrijven en zakelijke rijders.

Mobiliteitsoplossing
Leendert van den Born wil graag de zakelijke klant aanbieden waar hij recht op heeft omtrent zijn wagenpark. Het autobedrijf is van mening dat de zakelijke markt een andere benadering nodig heeft dan de consumentenmarkt. Daarom komt de accountmanager van Leendert van den Born, Rachid Lezaar, graag uw kant op en kijkt met u mee naar uw totale mobiliteitsoplossing.

HomeNieuwsLeendert van den Born: IJzersterk