Autoservice

Vind Kia autoservice op maat

Het is onze missie om u optimaal in al uw wensen en behoeften te voorzien. Wij bieden u dan ook graag deskundig advies aan. Wij zijn een Brabants bedrijf en laten dit graag in onze services aan u zien. Ook na aanschaf van de voor u perfecte auto, bieden wij u zorgvuldige nazorg in de vorm van service en onderhoud. Dit alles gebeurt op een persoonlijke manier.

Professionaliteit staat voorop

Of het nu gaat om uw eerste aankoop, onderhoud of service óf een herhaalaankoop, wij bieden u altijd advies op maat. Daarnaast ontwikkelen wij mee met de nieuwste technieken, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de autobranche. Op deze manier kunnen wij u nog waardevoller advies bieden en rijdt u met een geruststellend gevoel de toekomst tegemoet.

Op zoek naar uw Kia?

Rijdt u al in één van onze Kia’s? Wij hebben niet alleen de allernieuwste modellen, maar ook hele mooie occasions in ons assortiment. Denkt u eraan om te gaan leasen? Bij ons is het mogelijk om zowel privé als zakelijk een leaseplan af te sluiten. Uiteraard geheel volgens uw wensen. Wie weet rijdt u binnenkort wel in een PICANTO, VENGA, CEE’D, SPORTAGE of SORENTO.

Kijkt u liever eerst rond in onze showroom? Of wilt u een proefrit maken? Bezoek dan onze vestiging in Breda of plan hieronder uw afspraak in. En ontdek direct de nieuwste Kia’s!

Plan nu uw werkplaatsafspraak
HomeKiaAutoservice