Ruil je auto in voor extra voordeel tot € 3.500
De Kia Sportage bij Leendert van den Born

Kia Sportage

Je blijft ontdekken bij Leendert van den Born

Met de opvallende Kia Sportage maak je een statement zonder een woord te zeggen. Het in het oog springende design heeft een indrukwekkend zijprofiel, een krachtige uitstraling en een brutale voor- en achterkant. De fraai gevormde motorkap met de typische Kia tiger nose grille geeft de Sportage zijn niet te missen sportieve uitstraling. De prachtige Kia Sportage valt op, waar je ook bent. In de stadse jungle of op onverharde paden, cruisend op de open weg of gewoon geparkeerd op jouw oprit: de Sportage is de perfecte combinatie van sportiviteit en stijl.

De Sportage zit vol details van hoogstaande kwaliteit. Je voelt én ziet het verschil. Het ergonomische interieur is helemaal afgestemd op de bestuurder, alles binnen handbereik en makkelijk te bedienen, zodat jij je aandacht op de weg kunt houden.

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektrisch bedienbare ramen vóór en achter
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • 7'' audio display met USB-aansluiting
Nu voor
€ 33.395,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 469,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Sportage

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Sportage staan?

Disclaimer

Getoonde Private Lease-prijzen zijn vanaftarieven op basis van een looptijd van 48 maanden met 10.000 km per jaar. Verdere actie uitgesloten vraag naar de voorwaarden, zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeelding zijn slechts bedoeld om een algemeen beeld te geven van het type en zijn niet persé aansluitend aan de vermelde uitvoering.

HomeKiaActiesKia Sportage