Volledig elektrisch - 4% bijtelling

De 100% elektrische Kia Soul EV rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling, vanaf € 45,- per maand. De Kia Soul EV is de enige 100% elektrische SUV op de weg. Hij heeft een flinke actieradius en biedt hij een zee aan ruimte. Instappen maar! De Soul EV is 100% elektrisch, zonder het van de daken te schreeuwen. Als je naar z’n stijlvolle uiterlijk kijkt, zou je niet zeggen dat hij volledig elektrisch is. Het opvallende design is ook doorgetrokken naar de LED-dagrijverlichting en de opvallende koplampunits.

In de Kia Soul EV geniet je altijd van het comfort van de standaard automaat. Het riante koppel van de elektromotor is direct beschikbaar en zorgt voor comfort en een vlotte acceleratie.
En er is meer comfort: In de Soul EV ben je omgeven door biologische stoffen en organische materialen. Wie had gedacht dat milieuvriendelijk zo comfortabel kon zijn!


Standaard voorzien van o.a.

  • Dual Zone Climate Control
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
Nu voor
€ 36.325,-
Gratis offerte

Disclaimer

Getoonde Private Lease-prijzen zijn vanaftarieven op basis van een looptijd van 48 maanden met 10.000 km per jaar. Verdere actie uitgesloten vraag naar de voorwaarden, zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeelding zijn slechts bedoeld om een algemeen beeld te geven van het type en zijn niet persé aansluitend aan de vermelde uitvoering.

HomeKiaActiesKia Soul EV