Ruil je auto in voor extra voordeel tot € 3.000
De Kia Ceed bij Leendert van den Born

Kia Ceed

Stijlvol en sportief tot in de details

Als het aankomt op het maken van een authentieke keuze, zijn Nederlandse zakelijke rijders geneigd in hun keuzegedrag de groep te volgen. Maar is dat ook de beste zet? Daarom start Kia een sociaal experiment. Lukt het ons om nietsvermoedende zakelijke rijders dit inzicht te geven en ze een echt authentieke keuze te laten maken? De Ceed heeft sportieve genen. Kijk maar naar het uitgesproken design met de krachtige 3D-gevormde tiger nose grille. De full-LED koplampen en de ice cube LED-dagrijverlichting. De schitterende chromen sierlijsten langs de zijruiten en de 17" two-tone lichtmetalen velgen. De nieuwe Ceed maakt autorijden weer echt genieten.

Het interieur van de Kia Ceed is helemaal ontworpen rondom de bestuurder. Dat zorgt voor intuïtieve bediening en perfecte controle. De horizontale layout van het dashboard geeft een prettig lichte en open sfeer. Zacht aanvoelende materialen versterken het exclusieve gevoel van ruimte en vrijheid. En, in de nieuwe Ceed gaat stijlvol design hand in hand met innovatieve technologie. Van 8” touchscreen navigatie tot volautomatische airconditioning en nog veel meer...Standaard voorzien van o.a.

  • Airconditioning
  • Autonome noodremassistentie
  • Actieve rijbaanassistentie
  • LED-dagrijverlichting vóór
Nu voor
€ 23.295,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 359,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Ceed

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ceed staan?

Disclaimer

Getoonde Private Lease-prijzen zijn vanaftarieven op basis van een looptijd van 48 maanden met 10.000 km per jaar. Verdere actie uitgesloten vraag naar de voorwaarden, zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeelding zijn slechts bedoeld om een algemeen beeld te geven van het type en zijn niet persé aansluitend aan de vermelde uitvoering.

HomeKiaActiesKia Ceed