Ruil je auto in voor extra voordeel tot € 3.000
De Kia ProCeed bij Leendert van den Born

De Kia ProCeed

De nieuwe Kia ProCeed

Gedurfd, stijlvol en eigenzinnig: drie woorden die de nieuwe Kia ProCeed beschrijven. De iconische en sportieve uitstraling van de nieuwe Kia ProCeed is met z’n shooting-brake design een gedurfde nieuwe visie. Ruimer dan vele anderen zonder spanning te verliezen. Je moet ‘m met eigen ogen zien.

Met de nieuwe Kia ProCeed hoef je geen compromis meer te sluiten tussen looks en ruimte. Hij biedt een gastvrij welkom aan jou en je passagiers, en heeft met 594 liter (VDA) een van de grootste laadvolumes in zijn klasse.

Met de in drie delen (40:20:40) neerklapbare achterbank kun je de bagageruimte en de zitruimte in je ProCeed indelen zoals je wilt. Ideaal voor je rit naar de sportclub, voor klussers en voor de grote vakantie (beschikbaar op GT-PlusLine).

Standaard voorzien van o.a.

  • 8" full map navigatiesysteem met achteruitrijcamera en TomTom Live Services
  • Bluetooth connectiviteit met spraakherkenning
  • 17" lichtmetalen GT-Line velgen
  • Cruise Control en snelheidbegrenzerDual zone climate control
Nu voor
€ 30.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 449,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Kia ProCeed

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige ProCeed staan?

Disclaimer

Getoonde Private Lease-prijzen zijn vanaftarieven op basis van een looptijd van 48 maanden met 10.000 km per jaar. Verdere actie uitgesloten vraag naar de voorwaarden, zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeelding zijn slechts bedoeld om een algemeen beeld te geven van het type en zijn niet persé aansluitend aan de vermelde uitvoering.

HomeKiaActiesDe Kia ProCeed