Al meer dan 50 jaar ervaring in de Automotive
Leendert van den Born

Leasen

Wat houdt een auto leasen in voor u?

Zou u wel in een splinternieuwe auto willen rijden? Waarbij u geen last heeft van onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie? Dan is leasen zeker iets voor u! Wij helpen u graag met het opstellen van uw private of business leaseplan, zodat u zo voordelig mogelijk een auto kunt leasen.

Onderhoud, reparatie en verzekering wordt volledig voor u geregeld. Het enige dat u nog hoeft te doen is tanken. De geldigheidsduur van uw leaseplan bepaalt u zelf en kan variëren van 24 tot 48 maanden.

Leasen of kopen? Wat is voordeliger?

Een veelgestelde vraag is; “Is een auto leasen voordeliger of kan ik hem beter kopen?”. Het antwoord op deze vraag hangt geheel af van uw eigen situatie en wensen. In de meeste gevallen is leasen goedkoper dan de aanschaf van een splinternieuwe auto.

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt? Dan kunt u dit heel eenvoudig zelf berekenen. Vergelijk de kosten die u maakt bij het kopen van een nieuwe auto, met de kosten van private leasing. Vergeet hierbij geen rekening te houden met eventuele (grote) reparaties, nieuwe banden, verzekeringen e.d.

Komt u er niet helemaal uit? Bezoek dan een vestiging bij u in de buurt of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

HomeLeasen