APK

€ 6,50

APK i.c.m onderhoud

Laat u de APK uitvoeren bij het onderhoud aan uw auto, dan betaald u slechts de afmeldkosten van de APK, deze bedraagt € 6,50 en wordt afgedragen aan het RDW.

€ 34,95

APK voor benzine auto

Laat de APK uitvoeren bij Leendert van den Born en u betaald slechts € 34,95 inclusief afmeldkosten. Dit tarief is voor Benzine voertuigen.

€ 65

APK van diesel auto

Laat de APK uitvoeren bij Leendert van den Born en u betaald slechts € 65 inclusief afmeldkosten. Dit tarief is voor Diesel voertuigen.

Waarom?

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring voor iedereen die een auto heeft. Rijden zonder een geldige APK mag niet en uitstel is niet mogelijk. Ook niet als uw auto bijvoorbeeld stil staat. Het is belangrijk dat u weet of en wanneer uw auto APK gekeurd moet worden. Tijdens de APK keurt Leendert van den Born het voertuig op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

Service afspraak inplannen?

Maak eenvoudig een afspraak voor je auto in de werkplaats van Leendert van den Born. Voer het kenteken van de auto in, selecteer de gewenste werkzaamheden en plan een moment in wat jou het beste uitkomt. Na het maken van de afspraak worden de gegevens gecontroleerd en ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Alle soorten onderhoud in de werkplaats van Leendert van den Born.