3D uitlijnen

€ 29,95

Uitlijnen Quick Check

Twijfelt u aan de bandenstand van uw auto, of slijten uw banden scheef af, laat dan direct de Quick Check uitvoeren. Blijkt uit de Quick Check dat uw auto uitgelijnd moet worden, en u laat de 3D uitlijning uitvoeren, dan zijn de kosten van de Quick Check voor Leendert van den Born.

*De Quick Check wordt bij Leendert van den Born standaard uitgevoerd bij een grote onderhoudsbeurt, u ontvangend hier een rapportage van en eventueel het advies om tot 3D uitlijnen over te gaan.

€ 95,-

3D Uitlijnen

Blijkt uit de Quick Check dat uw auto 3D uitgelijnd moet worden, dan betaald u hier slechts € 95 voor. Wij gebruiken hier de beste en meest complete apparatuur voor van het merk Hunter. Voor het uitlijnen hebben wij een speciale ruimte ingericht, waardoor wij tot de beste resultaten kunnen komen. Uiteraard ontvangt u een compleet overzicht van de Quick Check en de uiteindelijke wiel standen.

Waarom?

Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Banden die niet juist uitgelijnd zijn, zijn daardoor een onnodige kostenpost en bovendien ook onveilig. Uw auto uitlijnen is daarom een goedkope oplossing om veel geld te besparen.U kunt de uitlijning van je auto het best laten controleren wanneer u tijdens het rijden merkt dat het sturen te licht of juist te zwaar gaat, uw auto scheef trekt of wanneer u teveel brandstof verbruikt. Als richtlijn houden we hierbij aan dat u dit het best jaarlijks of elke 20.000km kan laten controleren. Daarnaast kan de uitlijning scheef gaan wanneer u bijvoorbeeld een stoeprand hebt geraakt, bij twijfel altijd even laten controleren!

Service afspraak inplannen?

Maak eenvoudig een afspraak voor je auto in de werkplaats van Leendert van den Born. Voer het kenteken van de auto in, selecteer de gewenste werkzaamheden en plan een moment in wat jou het beste uitkomt. Na het maken van de afspraak worden de gegevens gecontroleerd en ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Alle soorten onderhoud in de werkplaats van Leendert van den Born.