MIJN KLANTGEGEVENS

Nieuwe Kia Cee’d met 21% bijtelling!

De grootste verandering van de gefacelifte Cee’d, is de komst van een moderne 1.0 driecilinder. Dankzij deze zuinige benzinemotor komt de nieuwe Cee’d in aanmerking voor 21 procent bijtelling. Met deze zuinige benzinemotor is deze zowel voor de zakelijke als de particuliere klant aantrekkelijk.

Tot nu toe kwam de Kia Cee’d alleen als 1.6 CRDi in aanmerking voor 21 procent bijtelling en was je voor een Kia met gunstige bijtelling en een benzinemotor aangewezen op de Kia Rio. Dat is anders sinds de komst van de nieuwe 1.0 T-GDi-motor. Dit nieuwe blok met naar keuze 100 of 120 pk stoot een stuk minder uit dan zijn viercilinder-voorganger en is daardoor goed voor 20 procent bijtelling. In de toekomst kunnen we dit blok ook in andere Kia’s verwachten.

Prijzen beginnen bij 19.995 euro of 25.495 euro voor de sportieve en rijk uitgeruste Cee’d GT-Line. Niet alleen kwam er met de facelift een nieuwe benzinemotor, ook de 1.6 CRDi werd bijgeschaafd. Daardoor levert de diesel voortaan 136 pk, acht pk meer dan voor de facelift.